The Single Best Strategy To Use For su kaçağı tespiti

Wiki Article

S tesisatı arıtma montajı avize perde kornişi kombi petek temizliği tesisatı batarya montajı duş başlığı montajı klozet tamirleri sifon arızası işleri yapılır

Tahmin ederek değil, kesin bilgiyle işe koyuluyoruz. Sorunun kaynağını tespit ediyoruz ve size işaretliyoruz. İstendiği takdirde su kaçağı arızası sadece işaretli yerdeki fayans yerinden çıkarılarak onarılıyor.

Üst katın banyosunda zeminde su olduğu sürece alt kata su sızması söz konusudur. Banyonun zeminindeki su kuruduktan sonra alt katın tavanında su akması da durur.

Sayın Necmiye hanım, acil olarak su kaçağı tespiti yapılarak sorunun sebebi bulunmalı ve onarımı yaptırılmalıdır, protesisat olarak su kaçaklarını kırmadan noktasal olarak bulmaktayız ayrıca yaptığımız onarımlarımız da 1 yıl garantilidir, İstanbul'un tüm noktalarına servisimiz bulunmaktadır. Bizleri arayarak hızlı çözüm sağlayabilirsiniz.

Merhabalar siz değerli müşterilerimiz 2008 yılında başladığımız bu güzel mesleğimizi itina ile devam ettirmek de olup sizlere daha iyi hizmet verebilmek için buradayız

Kullanmış olduğumuz malzemeler TSE ve İSO 9001 belgelerine ve bir çok uluslararası kalite standartlarına ve belgelerine sahip malzemelerdir.

Cihazla Su Kaçağı Tespiti Nasıl Yapılır İnsan kulağının duyamayacağı düşük frekanstaki sesleri algılayarak, kaçağın kaynağını tespit ederler. Bu sayede, su kaçaklarının olduğu noktaları doğru bir şekilde belirleyebilir ve onarımlarını hızlıca gerçekleştirebilirsiniz.

Gelen usta boruyu tamir edip gitti ancak su patlağını bulabilmek için three-5 tane kırdığı fayansı tamir etmeden gitti. Şuan herhangi bir su kaçağı yok ancak fayansların tamir edilmesi lazım bu konuda lawnımcı olur musunuz. Tekrar aynı sorunu yaşamamak için su tesisatının kontrol edilmesini rica ediyorum.

Bir ev insanın yuvasıdır ve yuvasında oluşan bir sorunu olunca insan rahat hareket edemez bunu biliyorum bende yaşadvertım bu durumları .

İnsan su tesisatçısı sağlığı için de zararlı olan bu kokulardan olabildiğince hızlı kurtarılması gerekir. Bu cihaz sayesinde yaşadvertisementığınız problemler kısa sürede ortadan kalkar ve yapılan işlemde hata shell outı olmaz. İstanbul bölgesinde atık su boruları ile sorun yaşayanlar firmamız ile iletişime geçebilir. Uzman kadromuz yaşanılan su kaçağı tespiti ve onarımını en hızlı şekilde gerçekleştirir.

Your browser isn’t supported any more. Update it to get the best YouTube working experience and our most current characteristics. Find out more

Servis kaydı oluşturup saat 23 ten sonra servisin gelmesini talep edersiniz firmamız o saatte de sorununuzu gidermek için hizmet vermektedir. Saatin geç olması bir sorun teşkil etmemektedir.

su kaçağı tespiti Soru : İstanbul Arnavutköy'de apartmanın 3.katında oturuyorum. Kış mevsiminde çocuklarımın yanına gittiğim için daire boş kalıyor. Geç kış mutfak lavabosunun altında ki ince borular patlamış ve evi su basmıştı. su tesisatçısı Boru patlaması sonrasında alt komşuları aradılar.

su kaçağı tespit Evim zemin katta dairem direk zemin ustunde zeminden gelen su su kaçak tespiti evimin ucinden cikiyor.Bu konuda bilgi verirseniz cok sevinirim Bide fiyat verirseniz..

Report this wiki page